Читати книжки он-лайн » Фантастика 🚀🪐👽 » Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті

Читати книгу - "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті"

13
0
Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті - Читати Книжки Безкоштовно (Он-Лайн, Українською Мовою). (читати книги онлайн) Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Марті
В повній версії книги "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8" від автора Марті, яка відноситься до жанру "Фантастика 🚀🪐👽", можна безкоштовно читати на порталі українських книг. Наш сайт ekniga.club надає можливість читати повні версії книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ви можете завантажити книги у форматах PDF, EPUB, FB2 на свій гаджет.
На порталі "ekniga.club", що є бібліотекою українських письменників, можна знайти книгу «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті» від автора - Марті, яку можна читати онлайн безкоштовно на вашому гаджеті. Ця книга є найбільш популярною серед сучасних читачів у жанрі та займає лідируючі позиції в категорії "Фантастика 🚀🪐👽" серед усієї колекції творів (книг).
Поділитися книгою "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті" з друзями в соціальних мережах: 
Ідеальне продовження Термінатора, яка з'єднує усі фільми і наоборот. Сара отримує від Т-800 пристрій для мандрів таймлайнами. З андроїдом Кейном вона дізнається, що Джон створив вірус, який знищує людську волю. Мандруючи таймлайнами, Сара бачить, як її виховання зламало Джона, і визнає провину.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3
Перейти на сторінку:
Термінатор 7: Тіні таймлайнів

**Локації**: Таймлайни (1984, 1995, 2003, 2009, 2017, 2029, 2045), сучасний Лос-Анджелес, цифровий простір  

**Тон**: Драматичний із ностальгією, напруженим екшеном і саркастичним гумором Кейна  

**Персонажі**: 

- **Сара Коннор** (30 років): Героїня, яка мандрує таймлайнами, щоб зупинити сина Джона і виправити свої помилки як мати. 

- **Джон Коннор** (45 років): Лиходій, який запускає вірус для «покращення» людства, знищуючи волю людей. Травмований тиском Сари і відсутністю любові. 

- **Кейн** (Патрік Шварценеггер): Андроїд, копія молодого Т-800, із саркастичним гумором. Створений ученим, також з’являється як учений у спогадах. 

- **Т-800** (камео Арнольда Шварценеггера): Передає пристрій і зникає. 

- **Учений** (Кейн у спогадах): Творець ШІ-рятівника і термінаторів. 

- **Масовка**: Солдати, жертви вірусу, камео персонажів (Кайл Різ, Кейт Брюстер, Маркус Райт, Камерон, Дерек Різ, Т-1000, Т-3000, Rev-9). 

**Сюжетна основа**:  
Сара отримує від Т-800 пристрій для мандрів таймлайнами. З андроїдом Кейном вона дізнається, що Джон створив вірус, який знищує людську волю. Мандруючи таймлайнами, Сара бачить, як її виховання зламало Джона, і визнає провину. 

**Деталі вірусу**:
- Нанотехнологія, яка проникає в ДНК, вимикаючи гени агресії, страху та «слабкості». Побічний ефект: люди втрачають емоції, стають апатичними, схожими на роботів, із блідими очима, і зрештою розчиняються в сріблястий пил.
- Візуально: срібляста хмара наночастинок, що повільно «з’їдає» людей, залишаючи порожні силуети. Заражені втрачають вираз обличчя, їхні рухи стають механічними.
- Нова сцена: вірус заражає дитину, щоб підкреслити його жахливість і мотивувати Сару. 

**Відсилки до франшизи**:
- **«Термінатор» (1984)**: Нічний клуб Tech Noir, камео Кайла Різа.
- **«Термінатор 2» (1995)**: Юний Джон із Т-800, Cyberdyne Systems.
- **«Термінатор 3» (2003)**: Депресивний Джон, камео Кейт Брюстер.
- **«Спасіння» (2009)**: Постапокаліпсис, камео Маркуса Райта.
- **«Генезис» (2015)**: Т-1000, Т-3000, альтернативний 1984.
- **«Темна доля» (2019)**: Rev-9, камео Грейс.
- **«Хроніки Сари Коннор»**: Камерон, Дерек Різ, згадка про Скайнет. 

--- 

### Структура сценарію 

#### Акт 1: Зав’язка 

Мета: Встановити загрозу, показати вірус, познайомити з Кейном і його гумором, додати відсилки. 

1. **Сцена 1: Пролог — Жахіття вірусу** 

- **Локація**: Постапокаліптичне місто, 2029 рік.  

- **Опис**: Люди розчиняються в сріблястих хмарах наночастинок, їхні очі бліді, голоси монотонні. Джон Коннор (45 років) стоїть на пагорбі, його голос: «Я мав урятувати їх. Але вони не варті». Спалах — Сара Коннор (30 років) біжить від дронів, що розпилюють вірус.  

- **Подія**: Т-800 (Арнольд) з’являється, його тіло наполовину метал. Він передає пристрій: «Зупини його. Вибір за тобою». Сара: «Джона?» Т-800 зникає. Пристрій показує уривки: Кайл Різ у 1984, ядерний вибух, юний Джон. Сара: «Що за біса?»  

- **Діалог Кейна**: (з’являється пізніше, але задає тон його гумору).  

- **Мета**: Показати вірус, загадку пристрою.  

- **Відсилка**: Кадри 1984 року, стиль першого «Термінатора». 

2. **Сцена 2: Кейн — Саркастичний захисник** 

- **Локація**: Зруйноване місто, 2029 рік.  

- **Опис**: Сара тримає пристрій, коли з’являється Кейн. «Come with me if you want to live. Так, знаю, банально, але я не сценарист». Сара: «Хто ти?» Кейн: «Твій особистий рятівник із трьома терабайтами шарму». Він пояснює, що вірус робить людей «зомбі без душі», і пристрій — ключ до таймлайнів. Дрони атакують, Кейн використовує голограми: «О, вибачте, хлопці, я не в меню!»  

- **Подія**: Кейн ухиляється від питань про Джона: «Давай спочатку не помремо, а потім пограємо в ‘Хто лиходій’». Сара починає йому довіряти після порятунку.  

- **Діалог Кейна**: «Вірус? Погана новина. Я? Хороша новина. Баланс всесвіту, розумієш?»  

- **Мета**: Познайомити з Кейном, його гумором і вірусом.  

- **Відсилка**: Фраза «Come with me», бій у стилі «Т2». 

3. **Сцена 3: Таймлайн 1984 — Ностальгія і вірус** 

- **Локація**: Лос-Анджелес, 1984, Tech Noir.  

- **Опис**: Сара і Кейн у 1984 році бачать молоду Сару і Кайла Різа (камео). Кейн: «Ти в молодості була вогонь. Без образ, нинішня ти теж нічого». Вони помічають сріблясті частинки вірусу, якого не мало бути. Т-1000 (камео з «Генезис») полює за Кайлом, але захищає джерело вірусу.  

- **Подія**: Бій із Т-1000. Кейн обдурює його голограмами: «Рідкий метал? Серьезно, це так 90-ті». Сара бачить спогад: маленький Джон (8 років) плаче в підвалі: «Мамо, ти кинула мене». Вона шепоче: «Я не знала».  

- **Діалог Кейна**: «Цей рідкий хлопець думає, що він крутий? Пф, я б виграв конкурс краси серед термінаторів».  

- **Мета**: Показати вірус у дії, додати ностальгію.  

- **Відсилка**: Tech Noir, Т-1000, Кайл Різ. 

4. **Сцена 4: Спогад ученого — Правда про вірус** 

- **Локація**: Абстрактний простір пристрою.  

- **Опис**: Спогад: учений (Кейн із гримом) у лабораторії говорить із ШІ: «Джон хоче вилікувати людство, але його вірус — це смерть». Він пояснює, що наночастинки вимикають емоції, роблячи людей «ідеальними роботами», але вони розчиняються. Учений створив Т-800 і Кейна: «Один віддає життя, другий дає надію». Сара бачить, як вірус заражає сім’ю: дитина перестає сміятися, її очі бліднуть, мати падає в пил.  

- **Подія**: Сара: «Ти цей учений?» Кейн: «Що, я схожий на яйцеголового? Мій максимум — увімкнути кавоварку». Але він визнає, що його пам’ять стерта.  

- **Діалог Кейна**: «Вірус — це як поганий Wi-Fi: відключає все, що робить тебе людиною».  

- **Мета**: Деталізувати вірус, показати його жах через дитину.  

- **Відсилка**: Лабораторія, стиль Cyberdyne. 

5. **Сцена 5: Таймлайн 1995 — Травма Джона** 

- **Локація**: Лос-Анджелес, 1995, «Термінатор 2».  

- **Опис**: Сара і Кейн бачать юного Джона (11 років) із Т-800. Кейн: «Цей малий крутіший за мене. Поки що». Сара бачить себе, яка кричить на Джона: «Ти мусиш бути готовим!» Джон утікає, плачучи. Сара: «Я не бачила його болю».

- **Подія**: Дрони розпилюють вірус, і натовп стає апатичним. Кейн: «Ці бляшанки псують вечірку». Голограма Джона: «Я створю світ без слабкості».  

- **Діалог Кейна**: «Твій син? Чудова промова, але я б поставив йому двійку за гуманність».  

- **Мета**: Поглибити провину Сари. 

- **Відсилка**: Т-800, мотоцикл, Cyberdyne. 

#### Акт 2: Розвиток і конфлікт 

Мета: Поглибити трагедію Джона, показати ефекти вірусу, додати відсилки, розвинути гумор Кейна. 

6. **Сцена 6: Таймлайн 2003 — Депресія Джона** 

- **Локація**: 2003, «Термінатор 3».  

- **Опис**: Сара і Кейн бачать Джона (20-ті рокі) у бункері. Він слухає записи Сари: «Ти обраний». Кейт Брюстер (камео) намагається його підтримати, але він відштовхує її. Кейн: «Він виглядає, ніби програв лотерею життя. І я його розумію». Сара бачить фото себе в руках Джона: «Ти ніколи не була зі мною».  

- **Подія**: Термінатори атакують. Кейн: «О, знову жестянки? У них що, профспілка?» Сара бачить спогад: учений благає Джона: «Не роби цього». Джон: «Людство — помилка».  

- **Діалог Кейна**: «Якщо я був людиною, я б уже пішов у відпустку. Ці бої набридають».  

- **Мета**: Показати розчарування Джона.  

- **Відсилка**: Кейт, бункер «Т3». 

7. **Сцена 7: Кейн і Сара — Довіра і гумор** 

- **Локація**: Зруйнований склад.  

- **Опис**: Сара: «Ти знав, що це Джон!» Кейн: «Ой, вибач, мій антивірус не ловить сімейні драми». Він показує пошкодження — штучна шкіра кровоточить. Сара: «Ти відчуваєш біль?» Кейн: «Тільки коли слухаю твої скарги. Жарт, розслабся». Вона посміхається.  

- **Подія**: Пристрій показує «Хроніки»: Камерон (камео) захищає Джона, а Дерек Різ (камео) говорить: «Сара, ти робиш із нього машину». Сара плаче: «Я ізолювала його».  

- **Діалог Кейна**: «Твій брат Дерек? Схоже, у вашій сім’ї талант псувати настрій».  

- **Мета**: Зміцнити зв’язок, додати гумор і відсилки.  

- **Відсилка**: Камерон, Дерек, «Хроніки». 

8. **Сцена 8: Таймлайн 2009 — Вірус у дії** 

- **Локація**: 2018, «Спасіння».  

- **Опис**: Постапокаліптичний світ, Опір бореться зі Скайнетом. Маркус Райт (камео) жертвує собою. Кейн: «Наполовину людина, наполовину я. Поважаю». Сара бачить Джона, який очолює Опір, але його очі холодні: «Ми переможемо, але за яку ціну?»  

- **Подія**: Вірус заражає солдатів: вони падають, їхні очі бліднуть. Сара бачить, як вірус заражає дитину — вона перестає плакати, її мати розчиняється. Сара кричить: «Джоне, що ти наробив?» Кейн: «Це офіційно найгірша ідея твого сина».  

- **Діалог Кейна**: «Вірус? Це як вечірка, де всі забули, як веселитися».  

- **Мета**: Показати жах вірусу, додати відсилку.  

- **Відсилка**: Маркус, стиль «Спасіння». 

9. **Сцена 9: План Джона — Лабораторія**  

- **Локація**: Таймлайн 2045, лабораторія Джона.  

- **Опис**: Сара і Кейн у лабораторії. Голограма Джона: «Вірус — еволюція. Немає воєн, немає слабкості». Кейн: «Гарна промова, але я б найняв кращого піарника». Вони бачать заражених: люди стоять як манекени, розчиняючись. Кейн виявляє, що Джон використовує частину пристрою для вірусу.  

- **Подія**: Фанатики Джона атакують. Кейн: «Ці культисти? Гірше, ніж мої оновлення прошивки». Сара бачить спогад: учений і Джон сперечаються, Джон: «Ти не бачив їхніх воєн».  

- **Діалог Кейна**: «Його план? Це як форматнути жорсткий диск людства. Погана ідея».  

- **Мета**: Розкрити масштаб вірусу, додати гумор.  

- **Відсилка**: Культисти, стиль «Темної долі». 

10. **Сцена 10: Таймлайн 2017 — Генезис** 

- **Локація**: Альтернативний 1984/2017, «Генезис».  

- **Опис**: Сара і Кейн бачать Т-1000 і Т-3000 (камео). Кейн: «Рідкі хлопці? Я вже починаю їх колекціонувати». Вірус заражає натовп, люди стають апатичними. Сара бачить Джона (18 років): «Я не твій месія!»  

- **Подія**: Бій із Т-3000. Кейн змінює вигляд: «Як тобі мій новий лук? Тобі не пасує». Сара розуміє, що її тиск зламав Джона.  

- **Діалог Кейна**: «Цей Т-3000 думає, що він крутий? Я б виграв у нього в TikTok».  

- **Мета**: Відсилка до «Генезис», провина Сари.  

- **Відсилка**: Т-1000, Т-3000. 

11. **Сцена 11: Прозріння Сари** 

- **Локація**: Таймлайн 2000-х, тренувальний табір.  

- **Опис**: Сара бачить, як кричить на Джона (16 років): «Будь сильним!» Джон утікає. Сара: «Я вбила його дитинство». Кейн: «Ну, ти хоча б не змушувала його їсти броколі. Це плюс». Вона посміхається крізь сльози.  

- **Подія**: Спогад ученого: «Сара, Кейн — твій шанс». Сара вирішує стикнутися з Джоном.  

- **Діалог Кейна**: «Готова до сімейного возз’єднання? Я б узяв попкорн, але мої кишені порожні».  

- **Мета**: Завершити провину Сари.  

- **Відсилка**: Табір із «Хронік». 

12. **Сцена 12: Екшен-клімакс** 

- **Локація**: Змішаний таймлайн — Лос-Анджелес, майбутнє.  

- **Опис**: Сара і Кейн проти дронів і Rev-9 (камео). Локації змінюються: 1984, 2045, цифрові ілюзії. Кейн: «Це як погана відеогра, але я все ще MVP». Сара бачить Джона, який шепоче: «Мамо».  

- **Подія**: Кейн пошкоджений, але приховує: «Джон у центрі. Пора закрити цей цирк».  

- **Діалог Кейна**: «Якщо я розвалюся, обіцяй не продавати мої запчастини на eBay».  

- **Мета**: Напруга, відсилка до «Темної долі».  

- **Відсилка**: Rev-9, Грейс (камео). 

#### Акт 3: Кульмінація і розв’язка 

13. **Сцена 13: Цифровий простір — Зустріч із Джоном** 

- **Локація**: Цифровий простір, миготливі образи таймлайнів.  

- **Опис**: Образи Джона: маленький, юний, воїн. Джон (45 років) із пультом: «Ти вчила мене рятувати світ. Я його очищаю». Сара: «Ти знищуєш його». Джон: «Ти любила війну, не мене». Сара: «Я люблю тебе. Завжди любила». Кейн: «Сімейна терапія? Я пас, але тримайтеся».  

- **Подія**: Джон активує вірус. Кейн кидається до пульта, але Джон ранить його. Кейн падає: «Сара, ти сильніша за всіх нас».  

- **Діалог Кейна**: «Джоне, твоя мама крутіша за твій вірус. Подумай над цим». 

- **Мета**: Емоційна кульмінація, гумор Кейна. 

14. **Сцена 14: Жертва і вибір** 

- **Локація**: Цифровий простір.  

- **Опис**: Сара бачить, як люди розчиняються. Вона до Джона: «Прости, сину». Джон, зі сльозами: «Мамо». Він киває. Сара активує пристрій, світло поглинає все. Кейн розчиняється: «Було весело. Не забудь мене». Джон зникає, доля неясна.  

- **Діалог Кейна**: «Якщо є рай для андроїдів, я замовлю піцу».  

- **Мета**: Завершити арки Кейна і Джона, спокута Сари. 

15. **Сцена 15: Новий таймлайн — Фінал** 

- **Локація**: Будинок, 1990-ті.  

- **Опис**: Сара над ліжечком Джона: «Цього разу я зроблю все правильно». Ніжна музика Фіделя. Камера показує мирне небо. Слабкий сигнал термінатора вдалині.  

- **Мета**: Відкритий/закритий фінал.  
    - **Відсилка**: Музика, стиль першого фільму. 

16. **Сцена 16: Посткредитка** 

- **Опис**: Посткредитка: синє світло пристрою блимає. Голос ШІ: «Цикл розірвано. Але чи надовго?» 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3
Перейти на сторінку:

Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті» жанру - Фантастика 🚀🪐👽:

Коментарі та відгуки (0) до книги "Термінатор: Таймлайни / Т7 & Т8, Марті"